Det dér og dét der

by Louise Juhl Dalsgaard

I går udkom “Det dér og dét der.” En roman om at være menneske, om at vokse op og fylde mere, end man selv kan rumme, og om at være ked af det uden egentlig at have noget at være ked af. Men også en bog fyldt med humor: Om heste og skildpadder, ugler og kaniner, og om at købe en kat og give den al den kærlighed, man ikke under sig selv.

Omslaget til bogen er tegnet af illustrator Kamila Slocinska: tegningen forestiller et væsen med et uforholdsmæssigt stort hoved på en uforholdsmæssigt lille krop. Udover at være lige præcis den forside, jeg allerbedst kunne tænke mig, så viser den også meget fint, hvad romanen handler om.

Det blev en fin, fin reception med et bevægende stort fremmøde. Jeg blev så rørt og glad og forvirret over alle de mennesker, at jeg rent glemte at tage billeder af arrangementet. Til gengæld har jeg taget ét af alle de mange gaver jeg fik: Vin, meget vin, blomster, mange blomster, notesbøger, hæklede karklude, digtsamlinger, et smukt billede af et lille væsen med meget store knæ, musik – og en kæmpekasse flødeboller af de bedste.
Så gode mennesker kender jeg!

Bogen kan nu købes (eller bestilles hjem) i alle landets boghandler, eller du kan købe den gennem følgende LINK