Rosende anmeldelse af min bog “Det dér og dét der” i Litteraturmagasinet Standart❤️

by Louise Juhl Dalsgaard

Min bog er – 9 måneder efter sin udgivelse – anmeldt i litteraturmagasinet Standart! Og jeg er så helt afsindig GLAD og RØRT og TAKNEMLIG for den ros, bogen høster. Anmelderen, Søren Fauth, skriver:
“Louise Juhl Dalsgaards roman “Det dér og dét der” har adskillelige gange slået benene væk under mig. Første gang jeg læste den, rev den mig i stykker, gjorde mig jublende lykkelig, katapulterede mig gennem sine finurlige, originale elendigheds- og kærlighedstableauer ind i en sjælden taknemlighed over, at der findes forfatterinder, der skriver så godt, tænker så klogt, skriver så varmt og levende, som det her er tilfældet.” Og mod slutningen: “…..skriver så godt og forløsende om det allertungeste i livet, at det lyser og svæver.”

Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige❤️

Forsideillustrationen af Kamila Slocinska fremhæves for sin fine illustration af hovedpersonens splittelse mellem intellekt og følelse. Jeg tror, jeg åbner en flaske  champagne i dag – og skåler med hjertet forrest?