Kære Urban: Ang. transformation

by Louise Juhl Dalsgaard

Så indtraf katastrofen: Min kommentarboks fik en hjerneblødning, så hverken jeg eller mine med-bloggere kunne respondere på mit indlæg. Ja, ikke fordi det sker så ofte alligevel (det med resposen, altså), men alene tanken om at nogen “out there” havde forvildet sig ind på min blog med en kommentar, og så ikke kunne aflevere deres tanker. Superkrise.

En venlig blogger (tak til http://reinhard.urbanblog.dk/ ) gav mig det fortrinelige tip at skifte “theme”på min blog, hvilket på godt jysk vil sige “udseende”. Hvilket jeg derfor naturligvis effektuerede med-det-vums. Og hokus-pokus fungerede alt påny: Jeg var igen i kontakt med det omgivende blogunivers og kunne modtage alle de kommentarer, som ikke kommer 🙂

Og så er det en klog kone tænker: Er dette en service Urban alene praktiserer for Bloggens vedkommende? Jeg mener: sådan en fugtig-tung onsdag midt imellem begyndelse og slutning og hvor kroppen føles mere end almindelig brugt (og øverste etage ligeså), jaaa så kunne jeg da forsåvidt godt overtales til at skifte “theme”. – Lige en omgang transmogrifferi og jeg fremstår med nyt image, parat til verden og frisk som en lækker sild. Personligt ville jeg finde et passende tema:  En velvoksen men ikke svulstig barm, en anelse længere ben end virkeligheden har begavet mig med og, hvis muligt, også en mere velformet bagdel (lidt større og afgjort mere spændstig 🙂 ).  Noget i retning af en fusion af Scarlett Johanssons sexede uskyldighed, Gwyneth Palthrows engelske naturlighed og tilsat et stænk af Jodie Fosters landlige ligefremhed. Altså, hvis det ikke er for meget forlangt??

Kære Urban: I fald en sådan service ikke alene er tilgængelig for Bloggens computerrelaterede visualitet, men ligeledes kan tilbydes vi “human flesh-writers” bagved facaden,  ja så er jeg mere end almindelig interesseret i at tegne abonnement på en sådan service. Tøv endelig ikke med at fremsende en bindende og gerne åremålsbundet kontrakt til den (nu fungerende) kommentarboks nedenfor. I´m all yours…