Jesus blev kun 27, ikk?

by Louise Juhl Dalsgaard

Hej Jacob, skal vi lege vulkan, skal vi løbe hinandens lava? I dag står jeg på hovedet for at få tingene til at hænge sammen, og for at tro, at der er en dråbe løs i mit øje, fuck! Den falder og trækker mit ansigt med sig i købet. Hvem samler det op, ansigtet, hvem samler næsen op, eller de himmelblå, hvem holder sammen på højre og venstre hjernehalvdel?
Du insisterer på, at verden er en pølsetarm, og at vi er farsen i midten. Engang havde jeg en ven, han hed Aslan, han boede inde i mit hovede. Jeg skrev lange breve til ham, om isvafler og kontinentalplader og om mariehøns, disse insekternes glædespiger, og jeg skrev til ham, at det da for fanden aldrig havde været meningen, at jesus skulle gå på vandet, havde han virkelig villet noget med det forkyndelsespis, havde han druknet sig, for ingen lever længere end det syvogtyvende år, Nirvana, come on jesus.