Mandagsblues

by Louise Juhl Dalsgaard

 

Dagens IN-LISTE på en torden-tung mandag:

 

 1. Dén særegne mellemgrønne farve himlen får, lige inden regnen bryder løs og luften befries.

 1. At få øje på min brors invitation til 40 års-fødselsdag, som hænger på køleskabsdøren. Han er nemlig præcis så ualmindelig dejlig, som han er ”a pain in the ass”. Glæder mig til festen:-)

 2. Tanken om tanken om alt dét, jeg med garanti får ændret i mit liv i netop denne uge:-) Og SÅ bliver alt meget bedre….

 3. Antony and the Johnsons og nummeret ”Bird Guhl” Ved ikke, hvad det er, men det rammer. Og det rammer hårdt!

 4. At han er et sted derude. Og han er min. Og jeg er hans.

 5. Mine niecebørn og deres små guldkorn. De virker som en elastik på mine læber. Trækker mundvigene opad. Umiddelbart og uden forbehold.

 6. At der, uanset al min tvivl og famlen og frem og tilbage, altid viser sig at være flere plusser end minusser!

 

….Og kort lige et par sure opstød. OUT-LISTE:

 1. Århusianere med fodbold-fan-tørklæder. Ja undskyld, men det er altså IKKE et hit. (For den sags skyld heller ikke Ålborgensere, københavnere eller andre bysbørn der hylder de lokale helte på en så ucharmerende facon)

 2. Alle dem, der kaster al deres opsparede frustration ind i kampen for at komme FØRST ind i bussen. Meget, meget stressende og ikke just et smukt træk ved menneskeheden

 3. Når misundelse og smålighed iklædes en falsk facade af omsorg og vejledning: ”du ER altså nødt til at…Ja ikke fordi det gør MIG noget, men….”. Bvadddr…Sig det, som det er!

 4. Når mine sko knirker. Og der er stille og ALLE kan høre det. Rimelig ufeminint.

 5. Mangel på humor

 6. Dårlig humor

Opdateringer vil følge ved lejlighed.

Nu vil jeg ud og dufte til det forestående regnvejr der hænger i luften og træerne. Lægger en tysthed over verden. Alting holder vejret . Afventer. Forløsningen….