Noget om helte

by Louise Juhl Dalsgaard

Kære bindevæv, klump dig venligst sammen et andet sted end i mine blodbaner, kære spasmer i følelseskirtlen, kære kramper i hornlygten, i øllet og fissen, mit bmi er steget med tusind procent, siden jeg forlod mig mine synder, stegte vagtler, fredspibende duer, det hele sidder på kroppen nu, en dag talte gud vist nok til mig, det var i et akvarium fyldt med miltbrandbakterier, akward place to meet, synes jeg nok, jeg husker helt ærligt ikk, hva han sagde, gud, men i aftes, da jeg råbte om hjælp, så stod de der, lægerne, med deres appelsiiiiiinstore smilehuller og lyste med deres pandelamper ned i min hals, min stakkels overbelyste drøbel. det er svært upraktisk at ånde , hvis ikke hjertet banker, det er der, hunden ligger begravet, og helten også: i hjertet, det er så simpelt, at det er til at kaste op over.
Kh