Roaaarrr

by Louise Juhl Dalsgaard

Jeg har meldt mig til Løvens Hule!
Jeg har nemlig en idé. Den er ikke god, men der er penge i den. Det er en stærk ide og med den fedest pitch fuld af en masse ord uden mening og et motto, der runger så hult, at det giver tinnitus: “Shit but no sherlock”. Kan I se det for jer: SHIT_BUT_NO_SHERLOCK.
Det er pixi-by-proxy, det er pis uden papir, det er tomme ord, man kan brolægge hele vejen til helvede med. Og dét er der salg i, det der med vejen til helvede. For når Rusland truer med at lukke for gassen og priserne på el og varme stiger, ja så er det med at finde alternative opvarmningsmulighder. Og her er det, at helvede kommer ind i billedet, og med helvede kommer det brolagte, og med det brolagte kommer vejen derhen. Og den kender jeg – jeg er den fødte guide, det er det, jeg vil fortælle Løverne. Jeg vil stille mig foran Jesper Buck iklædt stewardesse-uniform, kunstige negle og et skilt om halsen, hvor der står “Fasten your seatbelt”. Jeg vil vifte med begge arme i retning af en dør over hvilken der står “Vejen til helvede”. Og så vil jeg tilbyde Jesper Buch at købe den dør og alt det bagved, det helvede, der gemmer på ord som ‘kold kanvas’ og ‘cool cash’.
Det er døren ind til de tomme ord, det er “shit but no sherlock”
Jeg er sikker på, at der vil blive rift om mit koncept. Løverne vil overbyde hinanden, højere og højere og jeg vil blive rig som ind i helvede, og hvad mere kan man egentlig ønske sig.