Knækket hvid

by Louise Juhl Dalsgaard

Jeg har aldrig fået sms’er med billeder af rejste pikke, er heller ikke blevet drukket bevidstløs og derefter forført. Men jeg havde engang en kæreste, der sagde: “du kan jo prøve at se, hvad der sker, hvis du nægter”.
Vi lå ved siden af hinanden i sengen, han havde lige kaldt mig ‘flæbefisse’ og ‘hellige heks’, alligevel syntes han, det var en oplagt idé, at han skulle stikke sin pik op i mig.
Det syntes jeg ikke – og så var det, at han tog mit ansigt imellem sine hænder, sagde: “Du kan jo prøve at se, hvad der sker, hvis du nægter.” Det gjorde jeg ikke, jeg nægtede ikke noget. Jeg lod det bare ske. Lidt som at køre på cykel ned ad bakke, man behøver slet ikke at træde i pedalerne, bevægelsen sker helt af sig selv  

Bagefter satte jeg mig ude på altanen. Der sad jeg hele natten og gik ikke ind, før jeg hørte døren smække efter ham næste morgen. Et øjeblik overvejede jeg at ringe til min kusine. Ikke, at vi var særligt tætte, måske netop derfor. Jeg gjorde det nu ikke, i stedet gik jeg i Flügger og købte ti liter maling. Knækket hvid. Det gav ikke rigtig nogen mening, men det var der så meget, der ikke gjorde.