Are you experienced?

by Louise Juhl Dalsgaard

Aldrig mere. Skal du le mig i stykker. Håne mine tårer. Ignorere min insisterende kærlighed. Aldrig mere skal du få nederlag til at ligne sejr. Fandme! Aldrig!

Jeg har prøvet ydmygelsen. Gemt den bag alverdens klædestykker: Sorg, vrede, appel. Jeg har anråbt verden, skreget i skove. For kun at høre mit eget ekko som svar. Hult som ind i helvede. Ætsende ensomt.

Aldrig mere. Vil jeg vove umiddelbarheden. Så nøgent, som jeg mødte dig. Så tillidsfuldt. Jeg har lært lektien, draget konklusionen. Jeg har mærket den altoverskyggende skuffelse. Det levende helvede. Ætsende ondt.

Fandme! Nu vil jeg le. Ad andre. Gå i stykker før andre slår mig itu. Smide barnetro og naive længsler ad helvede til. Ignorere min insisterende kærlighed og istedet juble over sejre, jeg aldrig vinder.

Jeg har lært lektien!